Полезные материалы

Кубок Іспанії. Валенсія - Барселона. Прев'ю і ставка на матч 8.02.18

«Валенсія» - «Барселона» «Валенсія» - «Барселона». Один крок залишилося зробити нинішнім суперникам, щоб опинитися в фіналі престижного турніру. «Валенсія», помітно зменшивши свої обороти, збере сили, що залишилися і спробує чинити гідний опір лідерові іспанського чемпіонату. «Барселона», яка прагне завоювати в нинішньому сезоні всі трофеї, також повинна відповідально поставитися до майбутньої зустрічі. Можливо, ми не побачимо у виконанні гостьової команди феєричного футболу, однак вона зробить все можливе для досягнення потрібного результату.

«Валенсія» вже не виглядає так привабливо, як це було зовсім недавно. Команда, втративши форму, давно вже не може добитися позитивного результату. Вона записала в свій пасив п'ять поразок. Чи не в найкращому настрої «помаранчеві» підходять, мабуть, до найважливішого поєдинку в нинішньому сезоні. Не кращим чином у них останнім часом справи в Прімері складаються. Немає повної впевненості, що підопічним Марселіно вдасться втриматися в зоні Ліги чемпіонів. Будь осічкою «кажанів» готові скористатися «вершкові» і «підводники», практично впритул підібратися до третьої позиції. Незважаючи на всі проблеми, «Валенсія» досить непогано виглядає на стадіоні «Месталья». На лівому фланзі атаки ми можемо не побачити Гонсалу Гедеша і Андреаса Перейру. Ризикує не зіграти центральний захисник Джейсон Мурільо.

«Барселона» намагається останнім часом діяти прагматично. Не часто вона домагається великих перемог, розуміючи, що на довгому турнірному шляху важливо зберігати як можна довше свіжість. Сили «каталонцям» знадобляться зовсім скоро. Команді доведеться через два тижні підтвердити серйозність своїх намірів у гостьовому протистоянні з «Челсі» в рамках плей-офф Ліги чемпіонів. Не можна допускати осічок і в Ла Лізі. Розійшовшись миром з "Еспаньолом" (1: 1) в останньому турі Прімери «синьо-гранатові» скоротили відрив від "Атлетіко" до дев'яти пунктів. Підопічні Ернесто Вальверде не змогли забезпечити собі на «Камп Ноу» (1: 0) вихід у фінал, проте у них є мінімальний запас міцності. У центрі оборони можуть не з'явитися Томас Вермален і Жерар Піке. Навряд чи на поле вийде лівий вінгер Усман Дембеле.

Висновок: команди форсувати події не будуть. «Валенсія», розуміючи, що в грі на зустрічних курсах шанси на загальний успіх буде мінімальними, постарається зіграти акуратно. «Барселона» також не піддавати себе зайвому ризику. Їй важливо зберегти свої ворота в безпеці, щоб продовжити боротьбу за трофей. Гольової феєрії суперники можуть і не влаштувати. Занадто висока ціна помилки буде в майбутній зустрічі.

Прогноз - ТМ 4 ( коеф. - 1.41 від БК Парі-матч ).