Полезные материалы

Прімера. Барселона - Валенсія. Прогноз на матч 14.04.18

«Барселона» - «Валенсія» «Барселона» - «Валенсія». У першому колі «каталонці» поділили очки з «кажанами», і враховуючи, що на поточний момент вони перебувають в порівняно кращій ігровій формі, ніж тоді, то добути вікторію буде не просто, враховуючи, що команда Марселіно мотивована потіснити «Атлетіко» з другій позиції, а так же помститися «Барселоні» за виліт з Кубка Іспанії.

«Барселона» з Ернесто Вальверде на чолі ще на початку лютого переписала історію, побувши рекорд Пепа Гвардіоли за тривалістю безпрограшної серії. На поточний момент серія досягла позначки в тридцять один матч, але навряд чи хтось зараз цього надає особливого значення з огляду на, що на тижні «Барселона» завершила своє лігочемпіонівським хід, поступившись на виїзді «Ромі» з рахунком 3: 0. Головним питанням напередодні поєдинку з «Валенсією» є - оговталися чи «синьо-гранатові» після цієї ляпаси? Публіка «Камп Ноу» вимагатиме гольового шоу в якості компенсації за сходження з єврокубкового шляху, і перемога над перебуває в феноменальною формі «Валенсією» може не багато вгамувати печаль уболівальників.

«Валенсія» в літнє міжсезоння якісно оновила ряди, замінивши дев'ять що не прийшли до двору гравців, і завдяки неймовірно сильно проведеної літньо / осінньої частини сезону до тринадцятого туру займала другий рядок в турнірній сітці, відстаючи від лідируючої "Барселони" на чотири очки. Здавалося, що у «кажанів» вистачить запасу сил, щоб нав'язати «каталонцям» боротьбу за золотий комплект медалей, але зимовий ігровий спад (3-0-6) призвів до того, що за його підсумками команда виявилася біля кордонів лігочемпіонівським зони (до двадцять другого туру відставання від «Барселони» було вже вісімнадцять очок). З середини лютого «Валенсія» помітно додала, в слідстві чого в дев'яти крайніх турах втратила тільки два пункти. Команда Марселіно практично гарантувала собі лігочемпіонівським прописку, адже «Бетіс», що розташувався на п'ятому місці, має лише математичні шанси за сім турів до кінця сезону нівелювати шістнадцяти-очковий бар'єр утворився між ними. Однак, амбіції «кажанів» набагато більше, і після осічки «матрацників» в «мадридському дербі» вони мають реальні шанси фінішувати другими, для чого необхідно продовжити свою переможну ходу і сподіватися на чергову осічку команди Дієго Сімеоне. До протистояння з «Барселоною» «кажани» підходять без істотних кадрових втрат. У лазареті як і раніше знаходяться Хаві Хіменес і Франсіс Коклен.

Висновок: «Барселона» зазнала болісний удар по середині тижня на лігочемпіонівським арені, упустивши 99% шанс на вихід у півфінал. Вболівальники чекають від команди реабілітації в майбутнє протистояння з «Валенсією», але враховуючи, що «кажани» перебувають в хорошій ігровій формі, то впоратися з ними буде не просто, а чергова осічка може стати початком піку.

Прогноз - Валенсія з форою +2.5 ( коеф. - 1.42 від БК Парі-матч ).

0. Головним питанням напередодні поєдинку з «Валенсією» є - оговталися чи «синьо-гранатові» після цієї ляпаси?