Полезные материалы

Прімера. Севілья - Валенсія. Прогноз від фахівців на матч 10.03.18

«Севілья» - «Валенсія» «Севілья» - «Валенсія». Непросте завдання доведеться вирішувати господарям поля. За чотири дні їм належить провести два дуже важливих матчу. Тренерському штабу доведеться визначитися з пріоритетами. «Севілья» не може похвалитися стабільністю виступів. «Валенсія» має чудову нагоду відірватися на солідну відстань від конкурента, і вона спробує домогтися позитивного результату.

«Севілья», розпорошуються сили на два фронти, періодично допускає відверті провали. Зовсім недавно команда не змогла чинити гідного опору «Атлетіко» (2: 5) на своєму полі. Після енерговитратного єврокубкового матчу з «Манчестер Юнайтед» (0: 0) «нервіонци», схоже, перебували не в найкращих функціональних кондиціях. Підопічним Вінченцо Монтелла необхідно домагатися успіху в найближчій зустрічі, щоб зберегти шанси на завоювання лігочемпіонівській путівки. У той же час вони повинні до поєдинку з «манкуніанцям» підійти у всеозброєнні. Складно буде без ротації складу показати гідні результати в двох турнірах. Лише два дні буде в розпорядженні тренерського штабу для підготовки до протистояння на «Олд Траффорд». Швидше за все, на поле не вийдуть правий вінгер Хесус Навас і правий латераль Себастьян Корш'я.

«Валенсія», зовсім недавно перебувала в глибокій кризі, змогла скористатися сприятливим календарем, щоб вибратися зі складної ситуації. Команді в крайніх п'яти турах не вдалося впоратися лише у виїзній зустрічі з «Атлетиком» (1: 1). «Кажани» мають досить комфортний відрив від свого нинішнього опонента. З великою часткою ймовірності в разі успіху вони зможуть в нинішньому сезоні реалізувати свої лігочемпіонівські амбіції. «Помаранчеві» цілком готові поборотися з мадридським «Реалом» за бронзові нагороди. «Королівський клуб» змушений буде і далі виступати в умовах жорсткого графіка після виходу в чвертьфінал найпрестижнішого єврокубкового турніру. Підопічні Марселіно останнім часом не дуже феєрія далеко від дому, але в майбутньому гостьовому поєдинку вони повинні проявити свої найкращі якості. У лазареті у «кажанів» знаходиться тільки форвард Санті Міна.

Висновок: «Валенсія» в більш вигідному становищі знаходиться перед матчем зі своїм переслідувачем. «Кажани» мають можливість проводити повноцінний тренувальний процес, про що іншим претендентам на високі місця залишається тільки мріяти. «Севільї» доведеться зробити непростий вибір. «Нервіонцам» важливо тримати в полі зору свого конкурента в Прімері, але більш пріоритетним має стати поєдинок з «Манчестер Юнайтед».

Прогноз - другий тайм: Валенсія не програє (X2) ( коеф. - 1.5 від БК Парі-матч ).