Полезные материалы

Прімера. Валенсія - Малага. Прогноз на матч 4.12.16

«Валенсія» - «Малага» «Валенсія» - «Малага». Господарі стадіону «Месталья» підійшли до чотирнадцятого туру, заробивши в очкову скарбничку одинадцять залікових пунктів, і займаючи лише шістнадцяте місце. Гості провели таку ж кількість матчів, але змогли набрати на вісім балів більше.

«Валенсія» по ходу поточної першості вже встигла змінити головного тренера. Пітер Лім, не побачивши в своєму клубі навіть проблисків колишньої могутності, вирішив поміняти Пако Аестарана на Чезаре Пранделлі. У першому ж матчі під керівництвом італійського фахівця «помаранчеві» змогли домогтися виїзного успіху в зустрічі з хіхонським «Спортингом» - 1: 2. Однак потім все повернулося на круги своя, і «кажани» змогли набрати тільки два бали в п'яти крайніх матчах. Щодо вдалими виявилися зустрічі з «Гранадою» і «Депортіво», що завершилися внічию. А «Барселоні», «Сельта» і «Севільї» «Валенсія» поступилася. При цьому не можна сказати, що поразки «чес» були безнадійними. Наприклад, в протистоянні з «синьо-гранатовими» вони навіть вели в рахунку, а вирішальний гол пропустили з пенальті в уже компенсований час. «Севілья» і зовсім переграла «Валенсію», завдавши всього один удар в створ. Тепер про травмованих. Абсолютно точно найближчий матч пропустить Енцо Перес, а участь в ньому Маріо Суареса знаходиться під питанням.

Втім, кадрові втрати «Малаги» куди як серйозніше. Через травми виїзд до Валенсії пропускають Кеко, Здравко Кузманович, Велінгтона, Ресио, Шарлес і Сандро Рамірес. А Дієго Льоренте і Хуан Карлос Перес відбувають дискваліфікацію. І відсутність цілого ряду ключових футболістів апріорі не може відбитися на діях команди. Тим більше, що три з чотирьох своїх поразок «анчоуси» зазнали якраз у виїзних матчах. І якщо невдачі проти мадридського «Атлетіко» і «Лас-Пальмас» можна пояснити, то програш від кризового «Бетіса» із загальної картини явно виділяється. Та й в цілому «медузи» - це все-таки домашня команда, адже шістнадцять з дев'ятнадцяти своїх очок вони заробили якраз на «Ла-Росаледа». Також необхідно відзначити, що після приходу Хуанде Рамоса «Малага» почала діяти в більш відкритою манері, а це, як відомо - палиця з двома кінцями. Так, «анчоуси» не тільки більше забивають, але і пропускають. Дев'ятнадцять м'ячів за тринадцять ігор - це дуже багато для «медуз», які при Хаві Грасиі перш всгео відрізнялися надійністю в обороні.

Висновок: по підбору і класу виконавців «Валенсія» значно перевершує «Малагу» у всіх лініях. «Анчоуси», в свою чергу, більш зіграні, проте вирішальним чинником в цей вечір може стати важка ситуація гостей, які напередодні матчу позбулися відразу декількох системоутворюючих футболістів.

Оптимальна ставка - Валенсія з форою 0 ( коеф. - 1.33 від БК Парі-матч ).