Полезные материалы

Прімера. Валенсія - Реал Мадрид. Анонс та прогноз на матч 27.01.18

«Валенсія» - «Реал Мадрид» «Валенсія» - «Реал Мадрид». Вихід в півфінал Кубка Іспанії відняв багато сил у господарів поля, але подарував заряд позитивних емоцій, і з огляду на, що підопічні Марселіно демонструють вкрай переконливі результати в рідних стінах, то недооцінювати їх не варто.

«Валенсія» влітку переманивши Рамона Родрігеса Вердехо, який займає посаду спортивного директора «Севільї», провела вивірену НЕ дорогу трансферна кампанію. Після не великий пробуксовки на старті турнірній дистанції, якою є серія нічийних результатів у протистояннях з «мадридським Реалом» (2: 2), «Атлетіко» (0: 0) і «Леванте» (1: 1), незабаром «Валенсія» ступила на переможну стежку. Аж до початку зимової частини сезону «кажани» домагалися переконливих перемог над своїми суперниками, довівши безпрограшну серію до дев'яти матчів (8-1-0). Але незабаром, «Валенсія», яка чудово виступала в літньо-осінній період, почала поступово здавати, в крайніх семи турах набравши дев'ять очок (3-0-4), достроково і напевно остаточно вибивши команду з чемпіонської гонки. Зараз «Валенсія» замикає призову трійку і наявний запас міцності поки не обіцяє команді Марселіно зміною положення в турнірній сітці. На тижні «кажани» пробилися в півфінал Кубка Іспанії, але з огляду на, що переможець визначався вже в серії післяматчевих пенальті, але не оптимальність фізичних кондицій може дати про себе знати, хоча і підопічні Марселіно на рідній «Местальї» виступають досить упевнено (7- 2-1). Поза грою Джейсон Мурільо, Хав'єр Хіменес і Карлос Солер.

«Реал Мадрид» не погано почав сезон, до кінця жовтня помітно здав. У серії з шести крайніх поєдинків змістовний футбол був продемонстрований лише в матчі останнього туру проти «Депортіво», що завершився впевненою вікторією на рідному «Сантьяго Бернабеу» з рахунком 7: 1.Однако тільки почали говорити про подолання кризи, як «королівський клуб» завершив свої виступу в Кубку Короля, поступившись в рідних пенатах «Леганес» (1: 2). Тренерському штабу було більш важливо підвести підопічних в хороших фізичних кондиціях до прийдешнього поєдинку з «Валенсією», але навіть вдавшись до ротації складу не вдалося уникнути суттєвих кадрових втрат. Серхіо Рамос і Іско вибули на кілька тижнів. Участь Кріштіану Роналду так само під питанням.

Висновок: «кажани» поступово набирають обертів після ігрового спаду на початку зими, і з огляду на результати команди в рідних пенатах, то варто сказати, що впоратися з «королівським клубом» команді Марселіно цілком під силу, зокрема взявши до уваги і проблеми їх візаві . Зінедін Зідан опинився в непростому положенні. Повернутися в чемпіонську гонку вже точно не вдасться, тому завдання на залишок сезону - гарантувати собі лігочемпіонівським прописку і домогтися максимального результату на євроарені.

Прогноз - Валенсія з форою +1.5 ( коеф. - 1.61 від БК Парі-матч ).