Полезные материалы

Прімера. Валенсія - Севілья. Прогноз на матч 16.04.17

«Валенсія» - «Севілья» «Валенсія» - «Севілья». У турнірній сітці суперників по матчу розділяє сім колективів і двадцять два очка. «Кажани», не дивлячись на трьох-матчеву переможну серію і підтримку рідних стін не виділяють в якості фаворита протистояння, оскільки «Севілья» після низки невдач повернулася в гру, минулого тижня розгромивши «Депортіво» (4: 2) і має намір закріпити успіх на «Местальї» переслідуючи лігочемпіонівським мета.

«Валенсія» в минулому сезоні фінішувала на дванадцятій позиції, але це однозначно не заслуга Гарі Невілл, під керівництвом якого конструктиву в грі «кажанів» і зовсім не було, а Пако Айестерана. Однак не вдалий старт сезону не дозволив вищезазначеного рятівникові утриматися на тренерському містку, і кермо влади перейшли до Воро, тимчасово виконуючого обов'язки тренера після відходу і Гарі Невілла і Пако Айестерана. У другій частині сезону «летючим мишам» вдалося небагато поліпшити свої результати, але все ще вони не виглядають так само загрожує як декількома сезонами раніше, і в сутичці з «Севільєю» є Андердог.

«Севілья». За підсумками минулого сезону команду покинув один з найуспішніших її наставників - Унаї Емері, який перебрався в «ПСЖ». Кермо влади перейшли до Хорхе Сампаолі, який домігся певних успіхів на американському континенті як на клубній, так і на міжнародній арені. Його великий дебют в Старому Світі футбольні експерти сприймали скептично, зокрема через його трансферної активності. «Севілья» вже зі стартових турів Приклади демонструвала змістовний футбол і швидко опинилася серед претендентів на титул. Навесні «нервіонци» несподівано здали в ігровому плані, і набравши в п'яти турах Приклади всього три очки вони були відкинуті на четверту позицію в турнірній сітці, а виїзну поразку від «Лестера» (2: 0) підвело риску під виступами команди на лігочемпіонівським арені. Поточна «Севілья» це не багаж Унаї Емері, а повністю авторський проект Хорхе Сампаолі, від якого ніхто не очікував такої швидкої адаптації в Європі, і ось подолавши ігрова криза, він зі своєю командою докладе максимум зусиль, щоб домогтися максимального результату.

Висновок: «кажани» на фінішній прямій можуть дозволити грати у власне задоволення, тому відсутність травмованих Хосе Гайи, Нані і Родріго Морено не повинно додати головного болю менеджменту клубу. Гості в свою чергу для проходження своїм турнірним завданням зобов'язані домагатися максимального результату, і враховуючи, що їх чорна смуга перервалася на впевненою вікторії над «» Депортіво »(4: 2), то ймовірність успіху велика.

Прогноз - Севілья не програє (Х2) ( коеф. - 1.57 від БК Парі-матч ).