Полезные материалы

Марія Шарапова фото 2017.

Тижневий огляд активності зірок у соціальній мережі Instagram.

***

Останнім часом Марія Шарапова почала радувати цікавими знімками. Воно й зрозуміло: наближається її повернення на корт, воно призначене на кінець квітня, коли російська тенісистка планує взяти участь в турнірі WTA в Штутгарті. Марія намагається насолодитися останніми днями «солодкого життя», коли немає змагань, а тільки тренування. Приміряє на себе різні образи. До цього підходить назва «В очікуванні». Кого і чого? Про це знає тільки сама Марія.

Про це знає тільки сама Марія

***

«Кожному королю потрібен трон», - переконаний Майк Тайсон. З ним важко не погодитися. Зауважте, трон одному з кращих боксерів ХХ століття підібрали з хитрістю. Якщо раптом Залізний Майк вирішить гризти його зубами, як зробив колись з вухом Евандера Холіфілда, крісло «здується», і вся слава Майка випарується. Так що боксер веде себе вкрай обережно. П'є безалкогольний фреш. Намагається не злякати удачу. Життя боксера може змінити один невірний рух - Тайсон краще за інших це знає.

***

Василь Уткін, після того як його прибрали з великого телебачення, не сидить склавши руки. Він лежить. А навіщо, запитаєте ви? Як з'ясувалося, знаменитий коментатор знімається в пілота серіалу під назвою «Уткін проти». Сюжет: відомий футбольний коментатор заснув в прямому ефірі, наговорив купу дурниць і втратив роботу. Найцікавіше, що серіал знімається на замовлення ... «Матч ТВ». Нарешті головний спортивний канал вирішив розсмішити публіку. Передплатники Василя в Instagram теж жартують: «Це момент, коли Уткін дізнається про призначення Канделакі».

Передплатники Василя в Instagram теж жартують: «Це момент, коли Уткін дізнається про призначення Канделакі»

***

Везе, як то кажуть, тому, хто везе. Дружина футболіста "Зеніта" і збірної Росії Юрія Жиркова вибухнула компліментами на адресу чоловіка. «Мій ангел-охоронець, мій друг і захисник, мій найулюбленіший і добрий чоловік! Щаслива з тобою вже не перший рік, жити з тобою легко і просто, ти любиш мене такою, яка я є, ти приймаєш в мені все плюси і мінуси, ти довіряєш і відпускаєш мене всюди. Ти дав мені в цьому житті все, що тільки можна. Я працюю, виховую дивовижних дітей, я танцюю і співаю, коли раптом захочеться мені. Ти ідеальний чоловік, таких навколо немає! »- повідомила Інна. Тепер ви розумієте, чому Юра весь час мовчить.

***

А ось як розважається сучасна аристократія. Це дворазовий олімпійський чемпіон Євген Плющенко і його дружина, відомий продюсер Яна Рудковська, відпочивають на курорті. Нас попереджали, що коли-небудь людина повернеться на пальму. І ось ... Втім, людині, який збирається тренувати в своїй академії і відновлювати кар'єру фігуриста, необхідно іноді міняти холодний лід на жаркий пісок. Щоб зберігати бажання кататися, радувати публіку. Головне - не впасти і не відмовлятися від виступів, порушуючи тим самим закони еволюції.

Головне - не впасти і не відмовлятися від виступів, порушуючи тим самим закони еволюції

***

Де Анатолій Тимощук - там перемога. Варто було колишньому капітану «Зеніту» повернутися в клуб , Як синьо-біло-блакитні, хай і не без проблем, обіграли на "Петровському" тульський «Арсенал» 2: 0. Це вже третє пришестя Тімо в клуб з Петербурга. На цей раз він займе місце в тренерському штабі Мірчі Луческу, під керівництвом якого грав у донецькому «Шахтарі» до переходу в «Зеніт» (2007-й). Завдання українця, як можна здогадатися, - «навести мости» між головним тренером і футболістами, поліпшити атмосферу в колективі. Треба подивитися, може, в «Шахтарі» ще хтось залишився, кого можна покликати.

***

Микола Валуєв включився в боротьбу за дотримання законів в Росії. Затримав з підлеглим, як він висловився, «особливо небезпечного злочинця». Той відразу розколовся. З прокурором такого зростання сперечатися запросто непросто - перефразовуємо знаменитого поета. Та й як можна заперечувати щось Валуєву, якщо сторож спорткомплексу «Спартак», посварився якось з його дружиною, п'ять разів впав на лід при одному появі боксера! Недарма саме Миколі доручили вести передачу «На добраніч, малюки!» На ТБ. У дітей спостерігається міцний сон, деякі, кажуть, навіть не хочуть прокидатися.

У дітей спостерігається міцний сон, деякі, кажуть, навіть не хочуть прокидатися

Використано фото з інстаграм-акаунтів: @innazhirkova, @miketyson, @nickvaluev, @plushenkoofficial, @realradioutkin, @teamsharapova, @ timo44official

Оцініть матеріал:

Кого і чого?
А навіщо, запитаєте ви?