Полезные материалы

Анджеліна Джолі схудла (фото в купальнику 2016-2017)

  1. В чому причина?
  2. принципи дієти
  3. Відгуки

Анжеліна Джолі - кінозірка, відома багатьом по фільму «Лара Крофт - розкрадачка гробниць». З самого початку своєї кар'єри актриса відрізнялася стрункістю і спортивною фігурою, але останнім часом її шанувальники помітили, що Джолі сильно схудла. Дивлячись на неї, навіть без показань ваг можна визначити, що така маса тіла вважається критичною. Що ж послужило причиною: навмисна дієта або непередбачені обставини?

Що ж послужило причиною: навмисна дієта або непередбачені обставини

В чому причина?

ЗМІ по-різному пояснюють, чому Анджеліна Джолі схудла, ставши більше схожою на скелет. Вона і раніше не відрізнялася великими формами, однак колишньої ваги і параметрів тіла було досить, щоб знайти негласний титул секс-символу. Тепер же актриса явно виглядає виснаженою.

В даному нею самою інтерв'ю зірка пояснює, що все почалося з грудного годування дочки. Дійсно, медики підтверджують, що на грудному вигодовуванні добре худне, адже молода мама намагається їсти тільки корисну їжу, і багато калорій витрачається на виробництво організмом молока. Але грудне вигодовування, якого дотримувалася актриса, не єдина причина.

Схудла зірка довго сиділа на дієті, створеної дієтологом спеціально для неї, а також активно займалася фітнесом. Коли видно було перші результати, вага зірки далі став стрімко падати. Навколишні всерйоз були стурбовані тим, що вона сильно худне. Останні новини повідомили, що Анджеліна дуже переживала з приводу розлучення з Бредом Піттом. Це і призвело до ще більшої втрати ваги. Та й сам Бред Пітт, колишній чоловік актриси, в 2016-2017 роках втратив майже 10 кг.

Що стосується Анджеліни Джолі, вона схудла до 37 кг. Зростання зірки становить 169 см. Якщо розрахувати індекс маси тіла актриси, то він буде дорівнює 11,9. Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, при такому зростанні дана маса тіла вважається критичною. Якщо зірка продовжить худнути, це може привести до проблем зі здоров'ям, які доведеться лікувати в лікарні.

І все ж багатьом цікаво, як Анджеліна змогла схуднути. Яку дієту прописав Джолі дієтолог?

принципи дієти

Дієта Анджеліни Джолі схуднення заради дуже проста. Потрібно харчуватися 5 разів на день. Три прийому їжі основні, два перекуси. Кожен прийом повинен був містити основні елементи:

  • білки;
  • вуглеводи;
  • жири;
  • харчові волокна;
  • воду.

Протягом дня потрібно пити якомога більше чистої негазованої води. У поєднанні з фізичними навантаженнями таке харчування може дати прекрасні результати. Вода очищає кишечник. Завдяки цьому поживні речовини і вітаміни краще засвоюються, шкіра і волосся починає світитися.

А тепер трохи докладніше про дієту. Вона названа маложирна, оскільки в ній виключені жирні сорти м'яса, основний білковий раціон складають яйця, нежирне м'ясо і риба. Як джерела вуглеводів вживаються мед, сухофрукти, свіжі фрукти. Цукерки, тістечка, хліб, солодощі доведеться повністю виключити. Не рекомендуються ковбаси, копченості, соління.

Зразкове меню по даній дієті буде виглядати так.

  1. На сніданок можна з'їсти трохи подрібненої пшениці і випити склянку молока.
  2. На другий сніданок дозволяється млинець з вареним яйцем, пюре з банана з полуницею.
  3. На обід можна з'їсти шматочок лосося, запеченого на грилі, 50 г зеленого горошку і зелений салат.
  4. На полуденок з'їдаємо батончик-мюслі і запиваємо склянкою апельсинового соку.
  5. На вечерю дозволяється 120 г курячої печеної з помідорами курячою грудкою, рисовий пудинг (200 г), печена картопля (100 г), трохи свіжої чорної смородини.

Варіацій цієї дієти може бути багато. Наскільки хороший результат вона дає, можна побачити, якщо подивитися, як виглядає Анджеліна Джолі фото до і після. Особливо надихає здається фото зірки в купальнику. Але не потрібно доводити себе до виснаження, як це сталося з актрисою. Досить помірного харчування і посильних фізичних навантажень.

Відгуки

Дієта Анджеліни Джолі отримала захоплені відгуки, хоча нічого нового в ній немає. Дієтологи давно твердять про те, що слід харчуватися дрібно, більше пити саме води, а не чаю або компотів, більше рухатися. Проте, кожен раз ця істина ніби відкривається заново охочими схуднути. Якщо причина зайвої ваги полягає в переїданні, малорухливому способі життя, дієта Джолі обов'язково допоможе.

Інша справа, якщо в основі ожиріння лежать гормональні порушення, захворювання ендокринної системи або інших органів. Тоді запропонований раціон потрібно узгоджувати з лікарем, оскільки відсутність деяких продуктів може згубно позначитися на здоров'ї. Але цукерки, солодощі, копченості, жирна їжа ще нікому користі не приносили. Так що відмовитися від них корисно буде кожному.

Відео



В чому причина?
Що ж послужило причиною: навмисна дієта або непередбачені обставини?
В чому причина?
Яку дієту прописав Джолі дієтолог?