Полезные материалы

АПЛ. Вест Бромвіч - Челсі. Прогноз на матч 12.05.17

«Вест Бромвіч» - «Челсі» «Вест Бромвіч» - «Челсі». Дане протистояння відрізняється особливою принциповістю. В останніх десяти очних зустрічах тричі максимального результату домагалися «дрозди» і чотири рази була зафіксована перемога «аристократів», при цьому три з них з мінімальною перевагою в рахунку. На «Хоторнс» підопічні Тоні Пьюліса набрали 2/3 всіх очок, але враховуючи, що на фінішній прямій вони не відчувають турнірної мотивації, що підкреслюється шести-матчевої безвиграшну серією (0-2-4), то підопічні Антоніо Конте, які перебувають в хорошій ігровій формі, можуть вже в поточному матчі оформити чемпіонський титул, і для цього необхідно перегравати жвавих «дроздів».

«Вест Бромвіч» з початку весни практично не грає властивий йому футбол, здобувши лише одну перемогу за дев'ять турів. З огляду на, що серйозних кадрових пробіл в стані «дроздів» просто немає (в лазареті знаходяться лише два півзахисника Метт Філліпс і Хел Робсон-Кану), то очевидно, що до жвавому колективу прийшло усвідомлення, що за єврокубки їм навряд чи вдасться зачепитися, хоча на момент початку весняної частини сезону відставання від «ірисок» було якихось чотири пункти, а загрози вильоту перед ними немає, то кінцівку сезону можна провести в сові задоволення, можливо вдаючись до кадрових або тактичним експериментів.

«Челсі». 3-4-3 - ось, що приніс Антоніо Конте в АПЛ, і що принесе його команді чемпіонський титул. Багато в чому супроводжувало «аристократам» ряд факторів, починаючи з відсутності єврокубкового фронту, стабільної кадрової ситуація і закінчуючи ігровими спадами у конкурентів, можливо, що перебуваючи в рівних умовах боротьба за чемпіонський титул була б в рази гаряче. В інших трьох турах АПЛ підопічним Антоніо Конте досить набрати три пункти, і цілком можливо, що святкування і бенкет чемпіонського титулу буде перенесено на «Стемфорд Брідж», вдавшись до ротації складу в прийдешньому матчі. До виїзду на «Хоторнс» «пенсіонери» підходять в хорошій ігровій формі, напередодні здобувши три перемоги поспіль з сумарним рахунком 10: 2, залишивши без роботи «Саутгемптон» (4: 2), «Евертон» (0: 3) і «Мідлсбро» (3: 0), і в теорії здатні продовжити свою переможну серію.

Висновок: з початку весни «Вест Бромвіч» в десяти турах набрав лише п'ять пунктів, і цього явно не складний календар, а втрата мотивації, що на руку «Челсі», що перебуває в хороших ігрових кондиціях і спраглого повернути чемпіонську корону, втрачену за підсумками провального минулого сезону.

Прогноз - Вест Бромвіч з форою +2 ( коеф. - 1.38 від БК Парі-матч ).

Рахунок - 0: 1. Успішний прогноз. + Ставка: Вест Бромвіч з форою +2, Коеф .: 1.38, (50 у.о.) Рахунок - 0: 1