Полезные материалы

Вікторія Лопирьова вагітна: У Мережі ходять цікаві чутки про "справжнє" батька дитини Вікторії Лопирьова - ЗМІ - 28.12.2018

Користувачі Інтернету і журналісти активно намагаються дізнатися, хто насправді є батьком дитини Лопирьова.

Навколо знаменитої моделі і екс-нареченої Миколи Баскова Вікторії Лопирьова ходить величезна кількість чуток і домислів, адже нещодавно вона оголосила про своє вкрай цікавому положенні. Зокрема, всі гадають про те, хто ж батько майбутнього малюка, передає "Російський Діалог" з відсиланням на " Експрес-газету ".

Після того як Лопирьова відкрито заявила про свою вагітності , Природно, про неї почали говорити частіше і більше. Модель відмовилася називати ім'я батька дитини, ніж розбурхала громадськість, яка бажає знати подробиці.

Особливо вражають чутки ЗМІ, в яких заявляється, ніби знаменитість вже давно стала мамою. Подейкують, що екс-наречена Баскова народила спадкоємця від бізнесмена Рустама Таріко. При цьому сина вона віддала чи мамі, то чи родичам з Ростова. Як докази один з користувачів Інтернету запропонував уважніше подивитися на фотографії моделі восьмирічної давності.

У зв'язку з цим з'явилися чутки, що на цей раз Вікторія чекає дитину від одруженого бізнесмена Самвела Карапетяна. Але з усієї кількості домислів ясно тільки одне: Лопирьова не має наміру коментувати всю цю інформацію, завалила простори ЗМІ та Інтернету.

Нагадуємо, раніше "Російський Діалог" повідомляв про те, що вагітна Вікторія Лопирьова вийшла в світ, блиснувши невеликим животиком .