Полезные материалы

Ліга Європи. Копенгаген - Зеніт, прогноз на 20.09.18

Сьогодні вболівальники повинні побачити цікавий матч з очевидним результатом, завдяки чому можна зробити кілька прибуткових ставок в різних букмекерських конторах і обов'язково вірити в те, що саме обрана вами команда доб'ється успіху, а для впевненої гри краще відбомбилися все симпатії і постаратися зробити холодний розрахунок чи хоча б погодитися з беттинг експертами Сьогодні вболівальники повинні побачити цікавий матч з очевидним результатом, завдяки чому можна зробити кілька прибуткових ставок в різних букмекерських конторах і обов'язково вірити в те, що саме обрана вами команда доб'ється успіху, а для впевненої гри краще відбомбилися все симпатії і постаратися зробити холодний розрахунок чи хоча б погодитися з беттинг експертами.

«Копенгаген» сильний датський клуб і напевно в Пітері його вважають небезпечним суперником, тому Сергій Семак навряд чи буде ризикувати, але пресинг команду очікує серйозний. В цілому видно, що команда готувалася до гри і дати відпочити лідерам, можливо з цим і пов'язане остання поразка. Але тут ще варто враховувати успіхи лінії оборони, яка втратила відразу трьох захисників нехай навіть це не зломило кістяк, але істотно скоротило вибір резервістів. Що ж, такий стан справ тільки підстьобує команду на боротьбу, та й то не гарантує, що вона зможе набрати перші очки. Мобільний беттинг є ряд привілейованих для ставок потреб, зокрема широку доступність, що дозволяє робити ставки практично в будь-якому місці, де є інтернет, однак не варто забувати і про те, що перебуваючи на стадіоні в режимі лайв можна поставити тільки за допомогою мобільного.

Зеніт очевидно і неймовірно, але навіть в гостях зумів отримати лідерські котирування, тому варто уважно придивитися до цієї команди, адже абсолютно не факт, що вона зуміє перемогти впевнено, але форою в один гол цілком можна ризикнути. Найголовніше, щоб команда завершила матч без втрат, адже боротьба тільки починається і в команді не дивлячись на довгу лаву занадто мало впевнених виконавців. Поки команді не може допомогти травмований Кокорін, зате Дзюба забиває практично в кожному матчі і швидше за все зможе відзначитися і сьогодні. Ніхто не розраховує на програш, варто сказати більше - всі чекають перемоги, але починати ставити краще з мінімуму і тут вже гравцям краще вирішувати самостійно на що поставити, на фору 0 або ж уже усвідомлено на перемогу гостей, так як всі букмекерські контори в один голос намагаються заявити, що перемога буде за гостями, питання тільки з яким рахунком.

На тоталізаторі не стараються розходитися в думці, так як це загрожує появою букмекерських вилок, проте якщо ставки будуть робитися на один клуб, то їм доведеться знизити або підвищити коефіцієнт. Робити ставки на точний рахунок цікаво, але в сьогоднішній грі букмекерські контори і експерти розділилися в думках, особливо розуміючи про те, що може бути два варіанти або 0-1, або 1-2 до якого більше схиляються експерти на сайті стратегія.ком в загальному гравцям потрібно буде прийняти власне рішення, але не варто забувати про те, що гості будуть домінувати.

Прогноз - ТБ 2 голів, коефіцієнт - 1,55 від БК Виллиам Хілл .