Полезные материалы

КХЛ. Динамо Москва - Витязь. Анонс та прогноз на матч 23.08.17

«Динамо» Москва - «Витязь» «Динамо» Москва - «Витязь». Обидві конкуруючі сьогодні команди, в минулому сезоні змогли пробитися в плей-офф. Але якщо господарі поступилися в півфіналі Західної конференції, то гості вибили в першому ж раунді. Тим не менше, гра між ними обіцяє вийти цікавою.

«Динамо» цього літа вирішило розлучитися з Сергієм Орєшкін, чиє місце на посту головного тренера зайняв, який раніше входив в його штаб, Володимир Воробйов. Останній, потрібно віддати йому належне, по «живому різати» не став, і зберіг в команді всіх фахівців. Чого не можна сказати про гравців. Клуб покинули Максим Карпов, Ансель Галімов, Артем Федоров, Денис Кокарев, Олександр Лазушін, Олексій Цвєтков і Андрій Миронов. Поповнили склад «біло-блакитних» Олександр Шариченков, Єгор Орлов, Дмитро Синіцин, Гліб Корягін, Михайло Варнаков, Ігор Ігнатушкін Ігор Юрійович, Михайло Анісіна, Дмитро Казіонов і Дастін Бойд. Як видно, за іменами «Динамо» серйозно втратила. Як буде по грі - покаже час, але в контрольних зустрічах столичний клуб рідко виступав вдало. Так, «динамівці» двічі поступилися «Амуру», ЦСКА, ярославському «Локомотиву» і «Спартаку», а перемоги були зафіксовані тільки в поєдинках проти їх мінських одноклубників і іншої команди зі столиці Білорусі - «Юності».

«Витязь», пробившись в минулому році в плей-офф, провів найкращий сезон у своїй історії. Команда показувала комбінаційну гру, впевнено діяла в більшості, а на сторожі її воріт стояв сильний воротар. Не пощастило з ходу потрапити на СКА, але сукупність перерахованих вище факторів, вселяла в шанувальників клубу надію на нові звершення в прийдешньому першості. Однак в міжсезоння команду покинули провідні легіонери - Миро Аалтонен, Якуб Ержабек, Харрі Сятері і Маріо Кемпе - всі вони вирушили шукати щастя в Північну Америку. Таким чином, подільський клуб втратив і основного кіпера, і пару форвардів з першої трійки, і ключового захисника. Але і без новачків «богатирі» не залишилися. Тепер місце першого номера дістанеться досвідченому Михайлу Бірюкову. Дмитро Сьомін напевно додасть потужності в центральній зоні. Але ключовим посиленням повинні стати іноземці. З фінської «Калп» були запрошені Яако Ріссанен і Ессе Манкін, де перший великий асистує, а другий - забиває. Швед Ніклас Бурстрём і чех Войтех Мозік покликані зміцнити оборонні рубежі «воїнів». Але вже зрозуміло, що з ходу «Витязю» буде складно демонструвати хокей своїх кращих зразків. У міжсезоння «подольчане» змогли переграти з серйозних суперників змогли переграти тільки «Авангард» і «Слован», а трьом столичним клубам - «Спартаку», «Динамо» і ЦСКА, підопічні Бєлова поступилися.

Висновок: ця зустріч між «Динамо» і «Витязь», на відміну від більшості їх очних протистоянь, навряд чи стане результативною. Через кадрових втрат, обидві команди змушені шукати оптимальні атакуючі поєднання, в той час, як оборонні лінії серйозним змінам не піддалися.

Прогноз - ТМ 5.5 ( коеф. - 1.54 від БК Парі-матч ).