Полезные материалы

Купол штаб-квартири «ВКонтакте» підсвічується в честь переможців матчів ЧС-2018

«ВКонтакте» змінює підсвічування купола Будинку компанії «Зінгер», в якому знаходиться її штаб-квартира, в честь переможців матчів чемпіонату світу з футболу, що проходять в Санкт-Петербурзі.

15 червня купол був пофарбований у кольори прапора Ірану, а 19 червня - в біло-синьо-червоний триколор в честь перемоги збірної Росії.

Також соціальна мережа підвела перші підсумки роботи футбольного розділу - новинної стрічки ЧС-2018 . За 6 днів вона отримала понад 23 мільйонів переглядів. Будь-який користувач може включити спеціальну вкладку, де протягом усього Чемпіонату світу збираються новини та фоторепортажі, інтерв'ю та аналітичні статті, в тому числі спільноти Sports.ru .

В інформаційному блоці над футбольною стрічкою відображається рахунок, а при натисканні користувачі можуть ознайомитися зі складами команд, турнірною таблицею, календарем ігор, докладною статистикою та інформацією про гравців.

Крім того, в день матчу Росія - Єгипет публікації спільноти «Чемпіонат світу з футболу FIFA 2018» подивилися більше 4,8 мільйонів унікальних користувачів «ВКонтакте».