Полезные материалы

Навіть найвідданіші вболівальники не змогли перенести провал збірної Росії на ЧС-2016

Розгромна поразка збірної Росії команді Уельсу в ЧС-2016 з футболу викликав хвилю обурень серед уболівальників, і так мало вірили в перемогу підопічних Слуцького. Розгромна поразка збірної Росії команді Уельсу в ЧС-2016 з футболу викликав хвилю обурень серед уболівальників, і так мало вірили в перемогу підопічних Слуцького

Фото: AP

Якщо початок був важким, але давала надію на кращий результат - важка нічия з найсильнішим противником - збірної Англії говорила сама за себе, а програш Словаччині був хоч і образливим, але не ставив крапку в нашу участь в чемпіонаті, то останній матч зі збірною Уельсу розставив всі крапки над i.

Більшість уболівальників уже до середини матчу визнали, що у росіян немає жодних шансів на вихід з групи. Млява гра футболістів тут же породила десятки жартів і змусила згадати про кількох попередніх турнірах, які також закінчилися для вітчизняної збірної невдачею.

Користувачі мережі також похвалили гру валлійців, хоча і відзначили, що програвати збірної такої маленької країни як мінімум прикро.

Більшість уболівальників, і без того мало вірили в успіх збірної Росії на ЧС-2016, обрушилися на футболістів з уїдливою критикою.

"З самого початку у нас була якась тактика, і ми її перетримувати!", "Хлопці вийшли на поле вмирати за країну, і померли вже до 11 хвилині", "Шановні пасажири, будьте взаємоввічливими, поступайтеся місця інвалідам, людям похилого віку та футболістам збірної Росії ", - писали вболівальники в Twitter.

Різко розкритикували збірну телеведучі Володимир Соловйов, Сергій Мінаєв, депутат Микола Валуєв, «МАТЧ ТВ» і навіть видання «Блискавка Спорт», співробітничав з висвітлення сочинської олімпіади.

"Ніхто не знає, навіщо наші футболісти приїжджали до Франції? Може шопінг?", "Хто підсунув в команду до Акінфєєва 10 черепах?", "Єдина команда, яку може обіграти наша збірна, так це команду телеглядачів в Що-Де-Коли. І то не в футбол ", - написав Володимир Соловйов.

"Позорище перестав дивитися на 15-20 хвилині. Відволікся на більш важное.Болеть до кінця хочеться тоді, коли бачиш боротьбу, напруження, бажання", "Якщо гравці Слуцького не знають, повідомлю: з Росією ведеться інформаційної війна, і кожна перемога для всіх нас на вагу золота ", - обурювався Микола Валуєв безвольним провалом російської команди.

"До початку євро були розмови про те, де (1 / 8,1 / 4) можуть зустрінеться збірні Росії та України. Виходить справу, що зустрінемося в аеропорту", - написав на своїй сторінці в Twitter Сергій Мінаєв.

Ще в першому таймі, після другого пропущеного м'яча, футболіст Євген Левченко, який грав за збірну України в 2002-2009 роках, поіронізувати над тим, що відбувається, опублікувавши твіт: «Терміново потрібен мельдоній!».

«І Україна, і Росія абсолютно заслужено вилетіли і ганебно залишають EURO-2016. У нас однакові і причини, і проблеми. Чудес не буває », - додав він пізніше.

Нагадаємо, вчора збірна Росії зазнала поразки від команди Уельсу , Чиї вболівальники плакали від щастя на трибунах, і залишає Євро-2016. Росіяни програли з рахунком 0: 3 і відправляються додому, не вийшовши з відбіркової групи. Після гри головний тренер росіян Леонід Слуцький вибачився перед уболівальниками за виліт з Євро-2016 і закликав до своєї відставки.

Виліт збірної Росії з чемпіонату Європи 2016 показав рівень вітчизняного футболу. Таку думку в бесіді з ТАСС висловив президент Російського футбольного союзу, міністр спорту РФ Віталій Мутко.

За його словами, "треба визнати це: що сьогодні такий рівень у нас, що немає гравців найвищого рівня. Об'єктивна ситуація така."

Читайте останні новини Pravda.Ru на сьогодні

Ніхто не знає, навіщо наші футболісти приїжджали до Франції?
Може шопінг?
Хто підсунув в команду до Акінфєєва 10 черепах?