Полезные материалы

Як безкоштовно доїхати на матчі в міста Чемпіонату світу з футболу 2018

  1. 4 кроки до оформлення безкоштовного проїзду до міст, де будуть проходити матчі ЧС-2018
  2. Безкоштовний проїзд на громадському транспорті
  3. Якщо не поїздом, то літаком!
  4. Можливо Вам буде цікава наступна інформація

Для уболівальників, які мають квитки на Чемпіонат світу з футболу 2018, будуть організовані безкоштовні поїзда між усіма 11 містами, в яких буде проходити турнір: Москва, Санкт-Петербург, Казань, Сочі , Єкатеринбург, Калінінград, Ростов на Дону, Волгоград, Самара, Саранськ, Нижній Новгород.

Подібна схема була випробувана під час Кубок Конфедерацій 2017 між 4 містами (Москва, Санкт-Петербург, Казань і Сочі).

Любителі футболу також зможуть користуватися і Аероекспрес в тих містах, в яких вони є, а також зможуть безкоштовно переміщатися на громадському транспорті всіх міст.

Під час Кубок Конфедерацій 2017 організаторами було організовано 262 поїзди для вболівальників і надано понад 160 тисяч безкоштовних квитків.

4 кроки до оформлення безкоштовного проїзду до міст, де будуть проходити матчі ЧС-2018

  1. зареєструватися на порталі безкоштовного проїзду на ЧС-2018 .
  2. Купити квиток на матч в касі або на сайті fifa.com.
  3. Отримати fan-id через сайт fan-id.ru або в пунктах видачі ( Переглянувши нотатки fan-id тут ).
  4. Забронювати місце в поїзді за адресою https://tickets.transport2018.com.

У разі успішної перевірки номера квитка на матч в особистий кабінет порталу безкоштовного проїзду, а також на адресу електронної пошти, вказану при реєстрації, буде спрямований посадковий купон. Після отримання посадкового купона процес оформлення безкоштовного проїзду на додатковому поїзді вважається завершеним.

Оформлення і своєчасне отримання Паспорта вболівальника (Fan-id) - це можливість:

  • скористатися безкоштовним проїздом в додаткових поїздах, що прямують за маршрутами спортивних змагань. Допуск до посадки глядачів спортивних змагань в додаткові поїзди здійснюється на підставі наступних документів: паспорт вболівальника, квиток на матч, документ, що засвідчує особу (на підставі якого оформлено безкоштовний проїзд і Паспорт вболівальника).
  • скористатися безкоштовним проїздом в день матчу в містах-організаторах змагань на міському громадському транспорті (крім таксі), наступного за маршрутами спортивних змагань. Маршрути визначаються уповноваженими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування.

Отримати більш детальну інформацію про безкоштовний проїзд під час заходів Чемпіонату світу з футболу FIFA 2018 ™ Ви можете на сайті Транспортної дирекції Чемпіонату Світу з футболу в Російській Федерації tickets.transport2018.com

Пасажирів просять прибувати на вокзали завчасно, так як на вокзалах проводяться доглядові заходи!

Безкоштовний проїзд на громадському транспорті

Для глядачів змагань в містах проведення матчів також буде забезпечений безкоштовний проїзд до спортивних арен на громадському транспорті. Щоб скористатися цим транспортом досить буде мати тільки квиток на матч і FAN ID:

Якщо не поїздом, то літаком!

Якщо Ви - не любитель поїздів, то потурбуйтеся заздалегідь про покупку авіаквитка, щоб купити його за максимально низькою ціною. Адже той же шлях, наприклад, від Москви до Сочі в поїзді займе приблизно 23 години, на літаку - 2 ч. 15 хв., З Москви до Єкатеринбурга на поїзді не менше 26 годин, а на літаку - 2 ч. 20 хв.

Рекомендуємо користуватися відомими квитковими пошуковими системами Яндекс.Авіа, Skyscanner або Aviasales (і їх мобільний додаток ).

Можливо Вам буде цікава наступна інформація

Пошук дешевих авіаквитків в міста ЧС-2018

Скористайтеся зручною формою пошуку авіаквитків в міста Чемпіонату світу з футболу 2018. Нагадуємо, що це Москва, Санкт-Петербург, Казань, Сочі, Єкатеринбург, Калінінград, Ростов на Дону, Волгоград, Самара, Саранськ, Нижній Новгород.

Все, що потрібно - це ввести пункт відправлення та призначення і передбачувані дати поїздки, а потім натиснути «Знайти авіаквитки». Пошуковик авіаквитків підбере для Вас оптимальний маршрут і покаже мінімальну ціну серед авіакомпаній і агентств з продажу авіаквитків.