Полезные материалы

Дивитися онлайн національний відбір на Євробачення 2017. 2-й півфінал від 11.02.2017

  1. Група "LETAY"
  2. Міла Нітіч
  3. KUZNETSOV
  4. Група "AGHIAZMA"
  5. Група "DETACH"
  6. ROZHDEN
  7. Тріо "Panivalkova"
  8. ILLARIA
  • джерело:
  • Instagram.com

Андрій Туренко Автор

На нашому сайті та каналі СТБ відбувся другий півфінал Національного відбору претендентів на "Євробачення 2017", в ході якого були визначені ще двоє фіналістів.

Нагадаємо, минулої суботи на нашому сайті і каналі СТБ відбувся показ 1-го півфіналу Національного відбору на "Євробачення 2017" . Перші 8 конкурсантів боролися за можливість представляти Україну на популярному пісенному конкурсі, який цього року пройде в Києві.

В результаті, після голосування суддів і глядачів, провідний Національного відбору на "Євробачення" Сергій Притула повідомив, що першими фіналістами конкурсу стали наступні конкурсанти: співачка TAYANNA і колектив "Сальто Назад".

Судді Нацвідбору на "Євробачення 2017"

11 лютого відбувся другий півфінал Нацвідбору на "Євробачення 2017". Після виступів 8-х учасників, глядачі дізналися імена ще двох конкурсантів, які пройшли у фінал.

Під час 2-го півфіналу Національного відбору на "Євробачення 2017" за місце у фіналі боролися 8 конкурсантів:

Група "LETAY"

Відкрив прямий ефір 2-го півфіналу Національного відбору "Євробачення 2017" молодий колектив "LETAY", який став популярним завдяки соціальним мережам. На сцені вокального шоу лідер групи Ілля Рєзніков виконав пісню українською мовою "Світ чекає".

Міла Нітіч

Наступною конкурсанткою стала співачка Міла Нітіч, ​​яка знайома глядачам по участі в шоу "Шанс" і конкурсу "Нова хвиля". Співачка вже брала участь в Нацвідборі в 2011 році, проте тоді перемога дісталася Міці Ньютон. Підкорити сцену "Євробачення 2017" дівчина планує за допомогою пісні "Mystery".

KUZNETSOV

На сцену Нацвідбору на "Євробачення 2017" вийшов український блогер Руслан Кузнєцов, який не уявляє свого життя без музики. Хлопцеві вдалося потрапити в прямі ефіри Нацвідбору завдяки голосуванню на сайті каналу СТБ. За нього віддали голоси понад 11 тисяч осіб. Чи вдалося KUZNETSOV за допомогою пісні "Deep shivers" розташувати до себе увагу суддів і телеглядачів - дивись в відео.

Група "AGHIAZMA"

"AGHIAZMA" - сама неординарна група 2-го півфіналу Національного відбору на "Євробачення 2017". Хлопці, які стали популярні в 2013 році завдяки тусовці готовий, приготували для Нацвідбору пісню "Synthetic Sun". Вони вважають цю композицію "знаряддям правди в нерівному бою з нечистотами поп-індустрії на" Євробаченні ".

Група "DETACH"

Група "DETACH" стала затребуваною на вітчизняному музичному ринку завдяки участі в сьомому сезоні шоу "Х фактор". Тоді хлопці дійшли до фіналу, але не перемогли. Розірвати сцену Національного відбору на "Євробачення 2017" драйвові рокери вирішили за допомогою пісні "DISTANCE".

- Трек "DISTANCE" про те, як складно, але в той же час важливо зберігати емоції на відстані, про те, як іноді не вистачає близьких людей поруч. Це наша перша пісня про любов і тому вона дуже важлива для нас! Сподіваємося, наших шанувальників вона торкнеться настільки ж глибоко, як торкнулася кожного з нас, - поділилися учасники групи.

ROZHDEN

На сцені Національного відбору на "Євробачення 2017" екс-учасник шоу "Голос країни" Рожден Анусі представив композицію "Sugar Whisper". Ця пісня поєднала в собі елементи фанку та хіп-хопу.

Тріо "Panivalkova"

Підкорити сцену одного з найпопулярніших музичних конкурсів Європи - "Євробачення 2017" - мріє колоритне жіноче тріо "Panivalkova". Їх виступ з піснею "Let Me" стало справжнім змовою на любов і цілим виром емоцій.

ILLARIA

Черговим конкурсантом Нацвідбору на "Євробачення 2017" став екс-учасник популярного шоу "Голос країни". Співачка ILLARIA, як і співачка Міла Нітіч, ​​вже має досвід боротьби за право представляти Україну на "Євробаченні". Дівчина брала участь в Нацвідборі в 2014 році. Цього разу ILLARIA сподівається вийти в фінал Нацвідбору завдяки пісні "Thank You For My Way".

У третьому півфіналі Нацвідбору, який відбудеться 18 лютого, виступлять: група "Singing pants", група "O.Torvald", Анастасія Прудиус, Віталій Козловський, група "KADNAY", MELOVIN, група "Green Grey" і група "Vivienne Mort".

Фото в тексті: прес-служба каналу СТБ

Сподобалася стаття? Стеж за іншими нашими новинами в Facebook !