Полезные материалы

Міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики Дитяча Нова Хвиля 2019!

10-річна Вілена Хікматулліна з Казані - учениця 3 «Е» класу

10-річна Вілена Хікматулліна з Казані - учениця 3 «Е» класу. Брала участь в самих різних музичних фестивалях і конкурсах, серед яких - Міжнародний ТВ-фестиваль TV-START (2009 р Туреччина, Гран Прі в номінації «Фото-Модель» і Перше місце в номінації «Вокал»); Міжнародний ТВ-марафон «Балтика - Транзит» (2010 р, Юрмала, Латвія, бронзовий призер); II Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Співдружність талантів - 2010» (дипломант 1 ступеня в номінації «Естрадний вокал. Соло»); Республіканський конкурс «Сузір'я -Йолдизлик» (2012 р, Перше місце в номінації «Вокал - соло»); Московський Міжнародний фестиваль-конкурс дитячого та юнацького художньої творчості «ВІДКРИТА ЄВРОПА - 2013» (номінація «Естрадний вокал»); «ГОЛОС. ДІТИ »(Перший канал, Росія, 1 сезон, учасниця проекту); Міжнародний фестиваль «Морозко» (2015 р Казань, Перше місце) і багато інших.

У Вілени вільного часу майже немає: «Якщо воно з'являється, то я займаюся самовдосконаленням. А ще у мене є кішка Бела і недавно з'явилися три маленьких кошеняти. Я люблю за ними спостерігати, вони такі милі! Відпочивати мені подобається на море, і ще в селі у бабусі з дідусем. У дідуся своя пасіка в лісі, ми туди часто їздимо, спостерігаємо, як бджілки збирають нектар. Дивлячись на важку працю бджіл, я замислююся про те, що неможливо в житті чогось досягти без праці ... ».

Вілен подобаються всі види спорту, але найулюбленішим залишається настільний теніс. Мріє заспівати разом з А.Лорак, Ф.Кіркоровим, поїхати на Мальдіви і поплавати з дельфінами. Вілена цінує в людях чесність і доброту. Вміє надихнути аудиторію: «Один раз на уроці математики вчитель вийшов з класу, а ми залишилися вирішувати приклади. У класі була тиша, і я вирішила розрядити обстановку: долонями по парті початку відбивати мелодію групи Queen «We Will Rock You ....»! Однокласники один за одним мене підтримали, в якийсь момент все було синхронно і в темп! Один з нас вибіг до дошки і почав наспівувати мотив, все дружно підхопили його! Це було класно: 30 учнів так одностайні! Про один тільки шкодую, - такий класний шедевр ніхто не зняв на камеру телефону! ».

У магазині іграшок Вілена вибрала б собі в подарунок величезного ведмедика або велику порцелянову ляльку. Улюблені мультфільми і фільм - «Сім гномів», фільм «Сутінки». Коли була маленькою, завжди хотіла бути русалкою J! Символ удачі Вілени - м'яка іграшка Лемур, він завжди поруч з дівчинкою! Конкурсантка слухає С. Гомез, М.Джексона, А.Лорак, гр. «Піца», Е.Кріда, Тіматі і Д.Ловато. Вміє грати на скрипці і фортепіано. Співає з трьох років: «Першим мої вокальні здібності помітив тато. І перша пісня, яку я заспівала на сцені - з мультфільму «Мамонтеня» - «По синьому морю, до зеленої землі ...». Дебютний альбом юна співачка назве «Мрія».

Улюблене свято Вілени - Новий рік: щороку дівчинка пише листи Дідові морозу, і бажання збуваються! Ще юна конкурсантка любить свій день народження - оскільки їй подобаються подарунки і сюрпризи. «І, звичайно ж, особливе свято - 9 травня, День Перемоги, тому що наші діди, прадіди, бабусі і прабабусі не пошкодували свої життя заради щастя на землі» - говорить Вілена. Хотіла б на машині часу побувати в якомусь королівстві, на шикарному балу, в шикарній сукні!

«Друзям подобається, як я співаю, вони радіють разом зі мною, радіють за мої успіхи. Однокласники пишаються мною, а моя класна керівник з розумінням ставиться до моїх перепустками, коли я буваю на конкурсах або виступах. Я люблю своїх друзів, ціную класного керівника за її підтримку і щиру радість за мої досягнення! А ось «Нова хвиля» проходить влітку J! Взяти участь в конкурсі вирішила тому, що він мені дуже подобається, а також подобаються енергетика того місця, де він проходить. З фіналістів минулих років більше всіх запам'яталася Сабіна Мустаева - вона дуже гарно співає! .. А сьогодні ... Не дивлячись на те, що ми суперники, бажаю всім нам, фіналістам, обов'язково подружитися і після конкурсу спілкуватися! Всім-всім мирного неба і багато посмішок! ».