Полезные материалы

Настя Петрик з Одеси поїде на «Дитяче Євробачення-2012»

В Амстердам на конкурс «Дитяче Євробачення», який відбудеться 1 грудня 2012 року, поїде 10-річна Анастасія Петрик В Амстердам на конкурс «Дитяче Євробачення», який відбудеться 1 грудня 2012 року, поїде 10-річна Анастасія Петрик.

У неділю, 8 липня, в Міжнародному дитячому центрі «Артек» відбувся фінал національного відбору на пісенний конкурс «Дитяче Євробачення-2012». Рішенням журі та глядачів з результатом в 28 балів перемогу здобула Анастасія Петрик з піснею «Небо». Про це повідомили в прес-службі Першого національного.

Всього у фінальному відборі брав участь 21 юний талант. Голосування проходило шляхом додавання балів від глядачів та балів, які поставили конкурсанту судді. До складу журі конкурсу увійшли: заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш (голова журі), музичний продюсер Першого національного Влад Багінський, співачка, викладач вокалу Тетяна Піскарьова, гендиректор МДЦ «Артек» Олена Піддубна і співак Матіас.

Всі учасники фіналу національного відбору на «Дитяче Євробачення - 2012» були нагороджені дипломами та заохочувальними призами.

Нагадаємо, сестри Петрик, Анастасія та Вікторія, із села Нерубайське Одеської області, в 2010 році стали переможницями дитячого конкурсу «Нова хвиля».

news.liga.net