Полезные материалы

Ліга 1. Ніцца - Діжон. Прогноз на матч 25.08.18

«Ніцца» - «Діжон» «Ніцца» - «Діжон». Не блищали команди в контрольних поєдинках, але, схоже, до сезону краще підготувався «Діжон». Йому вже вдалося забезпечити собі солідний запас міцності. Гості цілком можуть розраховувати на поповнення балансу і в майбутньому матчі. «Ніцца» на старті чемпіонату Франції зіткнулася з серйозними проблемами, на вирішення яких може піти чимало часу.

«Ніцца» не в кращому стані вкотилась в сезон. Команда в двох турах успіху не добивалася, поповнивши баланс одним пунктом. Навіть в рідних стінах їй не вдалося впоратися з «Реймсом» (1: 2). Причини невдалого старту лежать на поверхні. Клуб позбувся головного тренера, який створював протягом декількох років боєздатний колектив. У минулому сезоні Люсьєн Фавр не зміг забезпечити необхідний результат. Швейцарський фахівець вирішив змінити місце роботи, перебравшись в дортмундську «Боруссію». Вирушили шукати кращої долі в інші клуби багато лідерів команди. Чи не кращий спадок дісталося новому наставнику. Поки Патрік Вієйра не дуже комфортно себе почуває на тренерському містку. Маріо Балотеллі вирішив ще на один сезон продовжити контракт, але він не готовий допомогти своїм партнерам. Форвард продовжить відбувати покарання. У лазареті перебувають праві захисники Йосеф Аталь і Крістофф Жалле, а також форвард Мікаель Ле Біан.

«Діжон» не так давно дебютував в Лізі 1, що не дуже часто виявляється в компанії елітних французьких клубів. Схоже, команда вирішила закріпитися у вищому дивізіоні. У минулому сезоні вона зайняла досить високе для себе одинадцяте місце. На досягнутому, по всій видимості, «червоні» зупинятися не оббирають. Вони впевнено провели стартові поєдинки чемпіонату, набравши максимальну кількість очок. Варто відзначити, що підопічним Олів'є Далль'Ольо протистояли не слабкі опоненти. «Діжон» далеко від дому зміг домогтися вольової перемоги в протистоянні з «Монпельє» (2: 1). Команда вміло користується контратаками. У майбутньому поєдинку вона постарається убезпечити свої ворота. Чи не змогли кадрових втрат уникнути і гості. Ризикують не зіграти центральний хав Флоран Бальмон, центральний захисник Сену Кулібалі і правий вінгер Квон Чхан Кун.

Висновок: далекі «гімнасти» від оптимальних кондицій. Поки максимального результату їм в новому сезоні домагатися не вдавалося. Непросто «орлятам» буде зломити опір нинішнього суперника. «Червоні», домігшись двох перемог поспіль, впевненість в своїх силах зміцнили. В очних протистояннях солідну перевагу на боці «Ніцци», але у «Діжона» з'являється непоганий шанс для поліпшення статистики особистих зустрічей.

Прогноз від команди strategya.com - Діжон з форою +1 ( коеф. - 1.51 від БК Парі-матч ).