Полезные материалы

Природні аномалії (новини): Привид часів Другої світової війни: американка помітила прозорий силует солдата з рюкзаком - 18.07.2018

Мешканки американського штату вдалося стати очевидицею аномального пригоди за участю загадкового примари.

Як було встановлено, вищенаведений інцидент мав місце в Кароліні. За словами американки, вона була збентежена, побачивши аномальне істота на задньому дворі. Як зазначила представниця прекрасної статі, їй вдалося розпізнати на фотознімку привид чоловіки з рюкзаком. Про це повідомляє видання "Россійскій Діалог".

Перш на фотознімку 15-річної давності було доведено існування привидів .

Перш на фотознімку 15-річної давності було доведено існування   привидів

Слід зазначити, що відеоспостереження жінка вела за лисицею, що вкрала 12 курчат, яких доглядала американка. Переглядаючи фотознімки, зроблені камерою, жительці США вдалося розпізнати силует напівпрозорого представника сильної статі. Після вищенаведеного інциденту жінка почала вивчати історію власного пристанища.

Американка акцентувала увагу на тому, що у будинку є досить-таки трагічне минуле. Так, за часів Другої світової війни тутешній солдат зробив пропозицію руки і серця, але остання відповіла відмовою. Подібні обставини призвели до того, що всі наступні роки горе-солдат прожив в цілковитій самотності.

В даний момент господиня будинку займається пошуком будь-яких фотознімків солдата, якому виявилося не під силу витримати подібний удар долі.

Раніше були оприлюднені факти, які доводять вплив привидів на футбол. Нагадаємо, що раніше американець помітив біля покинутого будинку примари убитого полісмена.