Полезные материалы

Огляд групи F Чемпіонату Світу з футболу 2018

  1. Шлях на Чемпіонат світу 2018
  2. Кращі досягнення команд на мундіалях
  3. Представлення учасників групи F
  4. Мексика
  5. Швеція
  6. Південна Корея
  7. Розклад матчів квартету F
  8. Перший тур: Швеція - Південна Корея. 18 червня. Нижній Новгород
  9. Другий тур: Німеччина - Швеція. 23 червня. Сочі
  10. Другий тур: Південна Корея - Мексика. 23 червня. Ростов-на-Дону
  11. Третій тур: Південна Корея - Німеччина. 27 червня. Казань
  12. Третій тур: Мексика - Швеція. 27 червня. Єкатеринбург
  13. Хто отримає путівки в 1/8 фіналу ЧС-2018?
  14. Ставки на підсумки групи F

Чинних чемпіонів світу жеребкування визначила в квартет F, де збірної Німеччини буде непросто, але в виході з першого місця підопічних Йоахима Льова сумніватися не доводиться. Мексика, Південна Корея і Швеція зроблять все для того, щоб зіпсувати життя німцям і поборотися за другий квиток в плей-офф ЧС-2018, найвищі шанси продовжити боротьбу у мексиканців.

У групі F на ЧС-2018 жереб звів Німеччину, Мексику, Швецію і Південну Корею У групі F на ЧС-2018 жереб звів Німеччину, Мексику, Швецію і Південну Корею

Шлях на Чемпіонат світу 2018

Німеччина не помітила своїх суперників по відбірковій групі, вигравши всі десять матчів із загальним рахунком 43: 4. Просто фантастика! Не залишили шансів Північної Ірландії, Чехії, Норвегії, Азербайджану і Сан-Марино в кваліфікації.

Мексика впевнено стала переможцем відбору на ЧС-2018 в Північній Америці. Шість перемог, три нічиї та одна поразка в останньому турі, який нічого вже не значив для зелених. Позаду в кваліфікації залишилися Коста-Ріка, Панама, Гондурас, США, Тринідад і Тобаго.

Швеція - це, мабуть, головні герої європейської кваліфікації Чемпіонату Світу з футболу 2018. Скандинави в стикових матчах зуміли позбавити італійців мундіалю, перемігши вдома 1: 0 і зігравши в гостях 0: 0. У своїй групі першу сходинку поступилися Франції, але випередили Голландію, Болгарію, Люксембург і Білорусь. Шість перемог, 1 нічия і 3 поразки.

Південна Корея на останньому третьому етапі азіатської кваліфікації була другою, пропустивши вперед Іран. Друге місце дозволило безпосередньо вийти на ЧС-2018. Обійшли в таблиці Сирію, Узбекистан, Китай і Катар. У кваліфікації корейці грали погано - 4 перемоги, 3 нічиї і 3 поразки.

Кращі досягнення команд на мундіалях

Німеччина є чотириразовим чемпіоном світу. Перемагав Бундестім в 1954, 1974, 1990 і 2014 роках. Пропустили всього два мундіалю - 1930 і 1950. Чотири рази німці програвали у фіналі і ще чотири рази посідали третє місце. На останніх чотирьох світових форумах виходили як мінімум до півфіналу.

Мексика - постійний учасник мундіалі. За всю історію пропустили всього п'ять фінальних частин ЧС з футболу. Таким чином, поїздка в Росію стане вже шістнадцятою. Краще досягнення - чвертьфінал, куди виходили двічі, і що цікаво, в обох випадках на домашніх турнірах в 1970 і 1986. У 1990 Мексика була дискваліфікована, а починаючи з 1994 року, триколірні брали участь у всіх турнірах і незмінно вилітали на стадії 1/8 фіналу , шість разів поспіль. Чотири роки тому Мексика як ніколи були близька до виходу в 1/4, але на останніх хвилинах упустила перемогу над голландцями.

Швеція в дванадцятий раз зіграє на чемпіонатах світу з футболу. Найвизначнішого успіху домоглися на домашньому мундіалі в 1958 році, посівши друге місце. У 1950 і 1994 посідали третє місце. У новому столітті шведи не можуть похвалитися досягненнями - в 2002 і 2006 доходили до 1/8 фіналу, а на світові першості 2010 і 2014 років не змогли кваліфікуватися.

В епоху Златана Ібрагімовича збірна Швеції двічі їздила на чемпіонати світу, в 2002 і 2006 В епоху Златана Ібрагімовича збірна Швеції двічі їздила на чемпіонати світу, в 2002 і 2006

Південна Корея дебютувала на ЧС з футболу в 1954 і потім повернулася лише в 1986. Однак з ЧС -1986 регулярно азіатські тигри пробиваються на мундіаль. Турнір в Росії стане для корейців 10-м за рахунком і дев'ятим поспіль. У 2010 на полях ПАР дійшли до 1/8 фіналу, але найбільшого успіху домоглися на домашньому чемпіонаті світу 2002, зайнявши четверте місце.

Представлення учасників групи F

Німеччина

Здається, Йоахім Льов вічно тренує Бундестім. Спеціаліст вже встиг стати для збірної кимось на кшталт Арсена Венгера в Арсеналі. З 2006 Лев керує командою, а до цього ще два роки він був асистентом Клінсмана. Йоахім постійно експериментує і змінює модель гри, що робить Німеччину складної для вивчення суперниками. Основною тактичною схемою ймовірно буде 4-2-3-1, але можуть використовуватися і інші. Проти шведів, швидше за все, побачимо 3-4-3 на ЧС-2018. Сильні сторони - короткий пас, тактична виучка, футбольний інтелект і, звичайно ж, великий вибір на кожну позицію. Збірна Німеччини розглядається одним з фаворитів світового форуму, проте низка травм помітно б'є по шансах захистити титул.

Мексика

Головний тренер - Хуан Карлос Осоріо, який є прихильником атакуючого футболу, а тому ідеально підходить цій збірній. Віддає перевагу грати зі схемою 4-3-3, що переходить в 4-2-3-1. Сильні сторони мексиканців - швидкість, чудова техніка, розумне рух з м'ячем і без, грізні фланги. Незважаючи на страхітливу атакуючу міць, Мексика дуже добре грає в захисті. Головною зіркою мексиканської збірної є Ірвінг Лосано, який дебютував на європейських полях і провів цей сезон в ПСВ, його потрібно боятися всім суперникам.

Швеція

Наставник Янне Андерссон не відомий широкій публіці, однак саме цей фахівець створив диво і вивів команду на Чемпіонат Чира 2018, у що мало хто вірив, особливо після відходу зі збірної Златана Ібрагімовича. Андерссон не змінює схемою 4-4-2. Шведи не можуть похвалитися розсипом талантів, але працьовитості їм не віднімати. Дисциплінована командна гра - головна зброя. Швеція вміє відмінно оборонятися і швидко виходити з захисту в атаку, шокуючи візаві разючими контратаками.

Південна Корея

Вивів південнокорейську збірну на мундіаль Сін Тхе Ен, який зовні схожий на Йоахіма Льова, тому прохання під час зустрічі Німеччини та Південної Кореї не плутати їх. В арсеналі тактичних схем 4-3-3 і 4-2-3-1, однак можуть бути і сюрпризи на зразок розстановок з трьома захисниками, адже Син Тхе Ен відомий як хороший тактик. Збірна Південної Кореї бере свій швидкістю, екстраординарними діями і гарною атакою, де виконує соло Сон Хин Мін. Але при цьому сильно помітні проблеми команди - відсутність балансу між лініями, погана гра в захисті і опорній зоні.

Розклад матчів квартету F

Перший тур: Німеччина - Мексика. 17 червня. Москва, Лужники

Можливості мексиканців дуже добре відомі німцям, адже зустрічалися недавно на Кубку Конфедерацій, але незважаючи на це Мексика здатна здивувати чинного чемпіона, який навряд чи буде включати найвищі швидкості в першому турі. Номінальні гості можуть скористатися розгойдуванням німців і розжитися очками. Але швидше за все Німеччина виграє. Ставити рекомендуємо на обмін голами.

Перший тур: Швеція - Південна Корея. 18 червня. Нижній Новгород

Обидві команди будуть налаштовуватися на перемогу, адже лише при такому розкладі можна всерйоз розраховувати на вихід в плей-офф. Ближче до перемоги будуть шведи, які не повинні програти, але в той же час немає великої впевненості в їх вікторії. Тому ставка на перемогу Швеції з нульовою форою бачиться найоптимальнішим варіантом.

Другий тур: Німеччина - Швеція. 23 червня. Сочі

Досить незручним суперником для німців є шведи. Створять проблеми хлопцям Йоахима Льова і на цей раз, можна не сумніватися. Але шансів взяти очки не так багато у скандинавів. Можна придивитися до П1, обидві заб'ють і ф2 (+1.5). Швидше за все, шведи заб'ють, але німці виграють з різницею в один м'яч.

Другий тур: Південна Корея - Мексика. 23 червня. Ростов-на-Дону

Після важкого поєдинку проти Німеччини у що б то не стало мексиканцям потрібно вичавлювати максимум із зустрічі з аутсайдером квартету. Мексика переможе в непростому матчі, де, можливо, корейці теж зможуть забити. Радимо ставити на перемогу зелених.

Третій тур: Південна Корея - Німеччина. 27 червня. Казань

Навряд чи азіатської збірної варто розраховувати на очки в грі третього туру, але при цьому громити суперника німці не стануть. Попереду плей-офф і важливо поберегти сили, надати відпочинок основі. Можна взяти обидві заб'ють і плюсову фору на корейців.

Третій тур: Мексика - Швеція. 27 червня. Єкатеринбург

Момент істини для двох команд, де, ймовірно, буде визначатися володар другого квитка в заповітний плей-офф. Очікується напружена і максимально обережна гра, де ризикувати будуть під кінець матчу. Рекомендуємо зробити ставку на Мексику з нулем, а також на те, що другий тайм стане результативніше першого.

Хто отримає путівки в 1/8 фіналу ЧС-2018?

Явний фаворит цієї групи - збірна Німеччини, яка привчила нас до того, що мінімум в півфіналі ми побачимо Бундестім. На вихід в 1/8 фіналу діючих чемпіонів інтернет-букмекери дають крихітний коефіцієнт 1.04, що цілком логічно. Швидше за все, німці спокійно виграють групу, набравши мінімум шість очок.

Другий рядок у квартеті букмекери віддають збірної Мексики, шанси яких зіграти в плей-офф оцінюються коефіцієнтом 1.90. Трохи вище котирується вихід збірної Швеції в 1/8 фіналу - 2.15. Між мексиканцями і шведами буде цікава боротьба за другу сходинку, переможцем з якої напевно вийдуть представники Латинської Америки.

Ірвінг Лосано - 22-річна зірка збірної Мексики і головна надія на ЧС-2018 Ірвінг Лосано - 22-річна зірка збірної Мексики і головна надія на ЧС-2018

Аутсайдер групи - збірна Південної Кореї, але списувати їх заздалегідь буде помилкою. Азіатські тигри поступаються в класі суперників, але ця команда має ресурси для боротьби за плей-офф. Зробити ставку на вихід Південної Кореї в наступну стадію пропонується з коефіцієнтом 7.00.

Ставки на підсумки групи F

  • Переможець групи: Німеччина - коефіцієнт 1.38, Мексика - 7.00, Швеція - 8.00, Південна Корея - 17.00.
  • Займе друге місце: Мексика - 2.90, Швеція - 3.30, Німеччина - 4.55, Південна Корея - 6.00.
  • Хоча б одна команда не пропустить голів: Так - 7.10, Ні - 1.10.
  • Кількість набраних очок Швецією: нуль - 15.00, одне - 6.60, два - 9.50, три - 4.90, чотири - 4.20, п'ять - 15.00, шість - 7.50, сім - 14.50, дев'ять - 45.00.
  • Заб'є більше всіх голів: Німеччина - 1.30, Мексика - 6.90, Швеція - 8.00, Південна Корея - 15.00.

Представлені вище ставки взяті з лінії букмекерської контори Parimatch, яка пропонує величезну кількість парі на Чемпіонат Світу з футболу 2018.

оригінал превью.

Хочете першим отримувати повідомлення про нові публікації? Підпишіться на online-bookmakers.com

Хто отримає путівки в 1/8 фіналу ЧС-2018?
Хочете першим отримувати повідомлення про нові публікації?