Полезные материалы

Світ навиворіт: Що чекає на глядачів у випуску від 19.12.2018

Танцювальний виклик для ведучого у фінальному випуску сезону.

Дмитро Комаров розповів, заради чого ризикує життям на зйомках програми Світ навиворіт   Сьогодні о 21:45 на каналі 1 + 1 телеглядачі зможуть побачити фінальний в цьому році святковий випуск Світ навиворіт Дмитро Комаров розповів, заради чого ризикує життям на зйомках програми Світ навиворіт Сьогодні о 21:45 на каналі 1 + 1 телеглядачі зможуть побачити фінальний в цьому році святковий випуск Світ навиворіт.

В ефір вийде самий танцювальний випуск сезону, адже ведучий спробує довести, наскільки сильні бразильці в танцях і проведе власний експеримент, щоб показати чи дійсно всі жителі країни народжуються з цим талантом. На одному з пляжів він зустрів дівчат, які тренували танцювати самбу, і відразу спробував пригадати своє танцювальне минуле.

На одному з пляжів він зустрів дівчат, які тренували танцювати самбу, і відразу спробував пригадати своє танцювальне минуле

«Я готовий тренуватися тут цілодобово. Танцювати батафогу на пляжі Батафогу це незабутні враження. Спасибі проекту Танці з зірками, адже мені дуже знадобилися торішні репетиції, але правда згадав я тільки один рух. З такими партнерками дуже легко забути навіть своє ім'я », - поділився враженнями Дмитро.

Вправного танцюриста запросили в гості до однієї з найвідоміших шкіл самби PORTELA, якій вже 90 років. Тут він знайомиться із королевою самби Б'янка, яка разом з учителями спробує навчити ведучого традиційних танців. Так, у Дмитра Комарова з'явиться шанс стати учасником легендарного колективу і виступити на самбодромі перед тисячами глядачів.

У ведучого також буде саме казкові знайомство за всю експедицію. У спекотній країні Дмитро відшукає унікального Діда Мороза, який їздить на метро, ​​а більше 90% його тіла покрито татуюваннями. Він вітає дітей зі святом в ТЦ, виступає на корпоративах і малює картини в своїй майстерні. Дмитро дізнається, про що мріє людина, яка виконує бажання дітлахів, і спробує створити і для нього різдвяне диво. Телеведучий приготував особливий сюрприз для бразильського Діда Мороза.

Дмитро Комаров відвідає унікальний лижний курорт в місті Сан-Пауло, де немає жодної сніжинки. Команда Світ навиворіт не тільки покаже зимові розваги бразильців, але і дізнається, як у спекотній країні святкують Новий рік.

Чим здивує Діда Мороза Дмитро Комаров, і як телеведучий впорається з новим танцювальним викликом, дивіться вже сьогодні о 21:45 на телеканалі 1 + 1.

Нові історії про яскраву Бразилію дивіться в продовженні ювілейного десятого сезону, який розпочнеться вже в наступному році.