Полезные материалы

Кубок Іспанії. Севілья - Атлетіко Мадрид. Анонс та прогноз на матч 23.01.18

«Севілья» - «Атлетіко Мадрид» «Севілья» - «Атлетіко Мадрид». Букмекери продовжують вірити в загальний успіх команди гостей, незважаючи на те, що не вдалося домогтися «Атлетіко Мадрид» прийнятного для себе результату в рідних стінах. «Матрасники» не змогли швидко оговтатися від пережитого шоку, і їм буде досить складно повернути собі психологічну стійкість. «Севілья», несподівано отримала перевагу перед повторним поєдинком, докладе максимум зусиль, щоб його не розгубити.

«Севілья" не дуже переконливо виглядала останнім часом. Мало хто вірив, що їй вдасться чинити опір команді, яка не втратила надій завоювати чемпіонський титул в Примері. «Севілья» була близька до чергового провалу в гостьовій зустрічі чвертьфінального кубкового протистояння (2: 1). Проте, ставши авторами сенсації, «нервіонци» добилися результату, про який вони напевно і не мріяли. Отримавши потужний позитивний імпульс, підопічні Вінченцо Монтелла, невдало виступають далеко від дому, домоглися ще однієї виїзної перемоги, перегравши «Еспаньол» (3: 0) в рамках Ла Ліги. Зберігши місце в єврокубковій зоні, «севільці» готові віддати всі сили для продовження боротьби в Кубку Іспанії. Кадрове питання в центрі оборони, як і раніше стоїть гостро. У розпорядженні тренерського штабу залишився тільки один центрбек Клеман Лангле, однак фланговий захисник Габріель Меркадо вже освоївся на незвичній для себе позиції.

«Атлетіко Мадрид», що не дозволяв зачепитися за нічию суперникам в чотирьох зустрічах поспіль, був близький до чергового успіху, але на стадіоні «Ванда Метрополітан» фортуна раптово відвернулася від команди в кубковому поєдинку. Повністю відновити психологічну рівновагу їй, по всій видимості, не вдалося. У черговому турі іспанської Прімери «матрацники» в рідних стінах виглядали не дуже переконливо, допустивши чергову осічку. На цей раз підопічні Дієго Симеона не змогли впоратися з «Жирона» (1: 1). Атакуючий потенціал «Атлетіко Мадрид» останнім часом помітно знизився. Поява в складі Дієго Кости кілька додало креативу в передній лінії, проте в найближчі десять днів зоряний форвард не допоможе партнерам. Ризикують не зіграти правий захисник Ніколас Гайтан і центрбек Філіпе Луїс.

Висновок: «Севілья» завжди відрізнялася впевненими діями на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан». Лише одне домашню поразку занесла собі в пасив команда в нинішньому сезоні. «Нервіонцам» немає необхідності форсувати події. Вони можуть навіть мінімально поступитися. «Атлетіко Мадрид» повинен проявляти активність. Одного забитого м'яча «матрасникам» буде недостатньо для забезпечення загального успіху.

Прогноз - Атлетіко Мадрид не програє (X2) ( коеф. - 1.47 від БК Парі-матч ).