Полезные материалы

Тренер збірної Білорусі з хокею Дейв Льюїс звільнений після трьох поразок на ЧС-2018

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

8 травня 2018, 9:59 Переглядів: 8 травня 2018, 9:59 Переглядів:   Дейв Льюїс покинув пост тренера збірної Білорусі

Дейв Льюїс покинув пост тренера збірної Білорусі. Фото Getty.

Тренер збірної Білорусі з хокею Дейв Льюїс покидає свій пост після трьох поразок національної команди в стартових матчах чемпіонату світу в Данії , Повідомила прес-служба Федерації хокею Білорусі.

Білоруси в понеділок програли збірній Росії в матчі групового етапу чемпіонату світу з рахунком 0: 6. Раніше на турнірі білоруські хокеїсти зазнали поразки від французів (2: 6) і шведів (0: 5).

"Після невдалого старту на чемпіонаті світу, а також з урахуванням ситуації, в якій опинилася збірна Білорусі з хокею з шайбою, Федерація хокею Білорусі і головний тренер збірної Дейв Льюїс прийняли спільне рішення про те, що очолити збірну Білорусі повинен інший фахівець", - йдеться в повідомленні на сайті федерації.

У ньому наголошується, що "Льюїс вважає, що зміни в тренерському штабі можуть надати команді необхідний імпульс для поліпшення гри, тому залишає розташування збірної".

"ФХБ дякує Дейва Льюїса за спільну роботу. До кінця чемпіонату світу виконання обов'язків головного тренера збірної Білорусі з хокею з шайбою покладені на Сергія Пушкова", - додає прес-служба.

Відзначимо, що раніше голкіпер збірної Білорусі Віталій Трус заявив, що головний матч на ЧС-2018 команда зіграє проти Австрії.

"Звичайно, для нас головний матч на турнірі буде проти команди Австрії. Ще будемо дивитися, як вони зіграють з французами, але в будь-якому випадку нам перемога потрібна, тому що інакше нас просто в країну не пустять. Так, жорстко Олександр Лукашенко реагує на ураження , критикує хокей постійно, ми його слухаємо постійно. Йде тиск, але нам треба просто грати в хокей, вигравати і залишатися в еліті ", - сказав Трус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Нас не пустять в країну ": тренер збірної Білорусі звільнився після трьох поразок на ЧС". інші Новини хокею дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.